Robotik Havuz Temizleyici Satın Alma Kılavuzu

Robotik havuz temizleyicileri, son derece değerli bir havuz ekipmanıdır. Kurulumu kolaydır, çalıştırması günlük sadece düşük maliyete mal olur, havuzunuzun filtreleme sistemindeki yükü azaltır ve çok daha fazlasını yapar. Ancak bu kadar çok avantajla, sizin ve havuzunuz için hangi robotik temizleyicinin en iyi sonucu vereceğini bilmek zor olabilir. Üzülmeyin! Şu anda mevcut olan farklı robotik temizleyici türleri hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olmak için bu kullanışlı Robotik Havuz Temizleyici Satın Alma Kılavuzunu bir araya getirdik.

İlk olarak, tüm robotik havuz temizleyicilerinin paylaştığı özelliklere ve faydalara daha yakından bakalım. Bu özellikler, robotik havuz temizleyicilerini, emme tarafı ve basınç tarafı temizleyicileri de dahil olmak üzere diğer tüm otomatik havuz temizleyicilerinden ayırır.

Robotik Havuz Temizleyicilerin Faydaları

1-Robotik temizleyiciler, havuzunuzun filtreleme ve sirkülasyon sisteminden bağımsızdır. 

Bu özellik aslında birkaç farklı fayda sunuyor. Robotik temizleyiciler kalıntıları yerleşik bir filtrede tuttuğundan, bu, filtreleme sisteminizdeki yükü azaltır ve filtre temizleme arasındaki süreyi uzatır. Sonuç olarak, bu aynı zamanda filtre ortamının ömrünü de uzatır. Bu verimli temizleme işlemi sayesinde, günde yalnızca Zodiac için bir robotik temizleyici çalıştırabilirsiniz.

2-Robotik bir temizleyici havuz suyunu filtreler ve sirküle eder. 

Fazla pisliği filtreden uzak tutmanın yanı sıra, artan havuz sirkülasyonu, havuz pompanızdaki yükün hafifletilmesine yardımcı olur. Aslında, robotik bir temizleyici, havuz pompanızın çalışmaması, filtrenin kırılması veya bir su tesisatı sorunuyla karşılaşmanız durumunda havuzunuzu sirküle etmeye ve filtrelemeye yardımcı olabilir. Yazın zirvesinde, bu size su yeşile dönmeden uygun onarımlar veya değiştirmeler yapmak için zaman kazandırır. Akış hızına bağlı olarak robotik temizleyiciler havuz suyunu saatte 5.000 galona kadar filtreleyebilir.

3-Gelişmiş teknoloji, tüm havuzu hızla temizler ve süpürür. 

Etkili kaplama modelleri en verimli temizliği sağlarken ovma fırçaları havuz yüzeylerini zeminden, merdivenlere, duvarlara ve su hattına kadar tamamen temizler. Bazı temizleyiciler tüm havuzu bir saatten daha kısa sürede temizleyebilir.

4-Robotik temizleyicilerin kurulumu, kullanımı ve bakımı kolaydır. 

Kurulması gereken karmaşık bir tesisat, takviye pompaları ve izlenmesi gereken süslü adaptörler yok. Tek yapmanız gereken temizleyiciyi standart bir elektrik prizine takmak, açmak ve suya koymak. Temizleme döngüsü tamamlandığında, filtre kutusunu çıkarın ve bir bahçe hortumu ile püskürtün. Bu kadar!

5-Programlanabilir modlar ve uzaktan kumandalar maksimum temizlik kontrolü sunar. 

Havuzunuzun benzersiz ihtiyaçlarına en iyi şekilde uyması için her havuz temizleme döngüsünün türünü ve süresini kontrol edin. En yeni modellerden bazılarında WiFi bağlantısı vardır ve bu da temizleyiciyi doğrudan telefonunuzdaki bir uygulamadan kontrol etmenize olanak tanır. Diğerleri, programlama ve diğer işlevler için bir uzaktan kumanda ile birlikte gelir.

Robotik Havuz Temizleyici Karşılaştırması

Şimdi özelliklere geçelim. Her robotik havuz temizleyicisini farklı kılan nedir? Her üretici kendi benzersiz teknolojisini ve özelliklerini masaya getiriyor. Ancak bunun ötesinde, özelliklerin kendileri çok farklı. Bazı havuz temizleyicileri daha kısa bir kabloya sahiptir ve yalnızca küçük yer altı veya yer üstü havuzlar için uygun olabilir. Bazıları yalnızca temel kontrollere sahip olabilirken, diğerlerinin birden fazla ayarı vardır ve bir mobil uygulama veya uzaktan kumanda aracılığıyla programlanır. Bazı temizleyiciler tüm havuzu temizleyebilirken, diğerleri yalnızca zeminle sınırlıdır. Hatta bazı temizleyiciler, su hattını yalnızca o alan ekstra dikkat gerektiriyorsa ovmak üzere programlanabilir.

Robotik temizleyicilerde fiyat, içerdiği faydalı özellikleri ve aksesuarları yansıtmak için genellikle daha yüksek olur – gerçekten ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz! Ancak bazı durumlarda, bir sürü süslü çan ve ıslığa ihtiyacınız olmayabilir. Havuzunuzun temizlik ihtiyaçları için doğru modeli bulmak için araştırma yapmanız önemlidir. Şu anda ZODIAC tarafından sunulan en popüler robotik havuz temizleyicilerinden birkaçının sunduğu ana özelliklerin hızlı bir görüntüsünü veren kullanışlı bir tablo hazırladık. Tüm fiyatların değişebileceğini lütfen unutmayın.

Daha büyük havuzlar için ayrıca birkaç yüksek performanslı ticari havuz temizleyicisi de taşıyoruz. Zodiac robotik havuz temizleyici seçimimizin tamamına çevrimiçi olarak göz atabilirsiniz .

Hala sizin ve havuzunuz için ne tür bir temizleyicinin en iyi olduğundan emin değilseniz , robotik temizleyicilerin emme veya basınç tarafına karşı artılarını ve eksilerini incelediğimiz kapsamlı Otomatik Havuz Temizleyicileri Satın Almak için ürünlerimize bir göz atın. temizleyiciler. Otomatik veya robotik havuz temizleyicileri hakkında hala sorularınız mı var? Yardımcı olabiliriz! Güler yüzlü müşteri hizmetleri ekibimizi (0216) 3521478 numaralı telefondan arayın.